BK FREM MUNDBIND

DKK 99,00

Beskrivelse

Brug ansigtsmaske og hjælp med til at bremse spredningen af virussen. Craft Face Mask har to stoflag: Det inderste lag er lavet af et blødt polyester- og elestanstof med meshstruktur og en desinficeret antibakteriel behandling, mens det yderste lag er lavet af et vandafvisende polyesterstof. Derudover har ansigtsmasken elastiske ørestropper for en fleksibel og sikker pasform. Resultatet er en funktionel, elastisk og yders behagelig ansigtsmaske til brug hele dagen. Ved at bære ansigtsmaske kan du reducere mængden af mulige virus, der potentielt udsendes gennem din ånde.

BEMÆRK! Ansigtsmasker skal ses som et supplement til andre risikoreducerende foranstaltninger såsom social afstand, regelmæssig håndvask og ophold hjemme i tilfælde af symptomer. Ansigtsmasker skal altid håndteres med rene hænder. Hvis du har brug for at justere eller røre ved ansigtsmasken under brug, skal du huske at vaske eller desinficere dine hænder før og efter berøring af masken.

Masken lever ikke op til medicinske standarder og er ikke et værnemiddel, men den kan hjælpe med at forhindre spredningen af virus og bakterier, der overføres gennem dråbesmitte.

Masken:

– Er ikke blevet testet eller verificeret som personligt beskyttelsesudstyr (PPE). Ansigtsmasken yder ikke medicinsk godkendt beskyttelse.

– Er ikke egnet til brug i sundhedsvæsnet, daginstitutioner eller plejehjem, da den ikke reducerer smitten fra luftbårne virusser eller bakterier.

– Vil ikke beskytte dig eller andre fra at sprede virusser. Når den trækkes over mund og næse kan den begrænse spredningen af spyt og andre væsker fra din mund og næse.

Når emballagen på produktet er åbnet, kan dette produkt ikke returneres, udskiftes eller refunderes på grund af sundhedsbeskyttelsesårsager.

Specifikationer

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BK FREM MUNDBIND”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

SIKKER BETALING

Betal sikkert med Quickpay

5-8 HVERDAGE

Vi stræber efter hurtig levering på varer købt i shoppen

EFTER DINE ØNSKER

Ubegrænsede tilpasningsmuligheder

30 DAGE

Vi bytter med et smil indenfor 30 dage

BRANDING

Mulighed for tryk af din virksomheds logo

INDKØBSKURV 0

Kære alle

Da butikken lukker ned, har vi nu lukket for bestillinger på vores webshop.

Vi færdiggører de sidste igangsatte bestillinger, kontakt din klub for yderligere information.

 

Med venlig hilsen Sportigan Slagelse

This will close in 20 seconds